TOPRAK, EĞİTİME VEDA ETTİ

12 Ekim 2023
O SES TED
19 Ekim 2023

Batmanlı edebiyat öğretmeni Candar Toprak, 42 yıldır hizmet verdiği eğitime veda etti.

ÖRNEK EDEBİYAT ÖĞRETMENİYDİ
Eğitimciliğe Batman Lisesi’nde başlayan ve son yıllarda TED Batman Kolejinde görev yapan Candar Toprak, çok sevdiği mesleğe veda etti. TED Batman Kolejinde düzenlenen etkinlikte konuşan Toprak, öğrenci ve öğretmenlere  duygulu anlar yaşattı. TED Batman Koleji Müdürü Hasan Erdal’ın düzenlediği veda  etkinliğinde  konuşan  Candar Toprak, şunları kaydetti; “Gerek Batman Lise’si gerek dershanelerde gerekse de TED Kolejinde acı-tatlı günlerim geçti ama bu onurlu meslekte hep mutlu oldum. Öğrencilerimle gurur duydum. Öğretmenlik yaşamım öykü değil, roman olur. Bazı nedenlerden ötürü çok sevdiğim mesleğimden ayrılmak zorunda kalıyorum ama bana ihtiyaç duyulduğunda her an yanınızdayım.” TED Yönetim Kurulu Başkanı Şirin Orun’un plaket verdiği, Okul Müdürü Hasan Erdal’ın da çiçek verdiği Toprak, öğretmen ve öğrencilerinin alkışları arasında TED Kolejine veda etti.