TED Batman Koleji’nde ulaşım hizmetleri konusunda uzman servis işletmeleri ile çalışılmaktadır. Okul servisleri, uzman şoför ve refakatçi ile emniyet-düzen-özen ilkeleri esaslarına göre, öğrencilerin ulaşımlarını zaman kaybı yaşatmaksızın sağlamaktadır. Öğrenciler yeni, konforlu, temiz, bakımlı, emniyet kemerli, ısıtma ve soğutma sistemleri yanı sıra, ilkyardım seti, trafik seti yangın söndürme gibi mecburi teçhizatın eksiksiz, kullanılmaya hazır bulunduğu modern araçlarla taşınmaktadır. Öğretim yılı başında serviste mevcut öğrencilerin veli adı ve telefon numaralarının bulunduğu listeler servis sorumlusu şoför ve/veya refakatçiye, servis görevlilerinin iletişim bilgileri de velilere bildirilmektedir. Okula gidiş gelişlerde zaman kaybı olmaması ve servis içi düzenin sağlanması için hazırlanmış bulunan ‘Servis Kuralları’ listesi öğrencilerle paylaşılmaktadır. Her eğitim öğretim döneminde tüm şoför ve refakatçiler ‘Otobüs Şoförleri ve Refakatçiler için Trafikte Güvenli Sürüş ve Seyahat Eğitimi’ almaktadırlar.