LİSEMİZDEN MUHTEŞEM YILSONU GÖSTERİSİ

TED Batman Petrol Koleji Özel Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin İzmir Gezisi
8 Mayıs 2019
İlkokul Dans ve Müzik Gecesi Çoşkuyla Kutlandı
10 Mayıs 2019

Bu akşam kolejlilerin yine sahne gecesiydi. Okul Rehber Öğretmenimiz Ercan Kapar’ın koordinatörlüğünü üstlendiği organizasyonumuza resim öğretmenimiz Fatma Zengin’in resim ve heykel sergisi ile başladık. İlimiz valisi sayın Hulusi Şahin ve eşi, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, T.P.A.O bölge müdürü Mustafa Demir ve eşi resim ve heykel sergisinin açılışını yaptı. Okulumuz öğretmenleri müzik öğretmenleri Hüseyin Akkaya ve Seher Uysal’ın çalıştırdığı TED Orkestramız sergi sırasında kulaklarımızın pasını sildi. Ardından tüm konukların teşrifleriyle yönetmenliğini Erdal Kaya’nın yaptığı ‘Ah Şu Gençler’ adlı oyunumuza geçildi. Çalıştırıcılığını Selenay Tan’ın yaptığı modern dansla gösterimiz sonlandı. Gecenin finali ise lise koromuzun Barış Mançonun eşsiz eserlerinin icrasıyla ile son buldu. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Şirin Orun, Okul Genel Müdürümüz Hasan Erdal, İlkokul Müdüremiz Neşe Alparslan bu güzel organizasyondaki emeklerinden ötürü öğretmenlerimize plaketlerini sundular.