TED Batman Koleji Etkinliklerini Paylaşıyor

Kanada Değişim Programı İngilizce Yeterlilik Sınavı (PLEP) Okulumuzda Gerçekleştirildi.
17 Aralık 2018
İMKB Belde Ortaokulu “Guess The Word” Kazananları Belli Oldu
22 Aralık 2018

İMKB Belde Ortaokulu, okulumuzu ziyaret etti. 6.sınıf öğrencileri okul müdürümüz Hasan ERDAL ile deneyler yaptılar. Daha önce kendi öğrencilerimize uyguladığımız ”Guess the Word” İngilizce sergi, kelime yarışmamızda yer aldılar ve 8.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı “suşi partimize” de katıldılar.

Okul Müdürü Necat DEMİRAL’a destek ve işbirliğinden ötürü teşekkür ederiz.

İMKB Belde Secondary School paid us a visit. During their visit, the 6th graders carried out experiments with Hasan ERDAL, who is the General Manager & Principal of the school. They took part and competed in the competition and exhibit called ‘Guess the Word’, which was held among our students before. They also joined our ‘sushi party’ which was organized by our 8th graders.

We thank Necat DEMİRAL, School Principal, for his contribution and collaboration.