Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri

TEB Fonuna Destek Kermesi
21 Mart 2019

Lise öğrencilerimize yönelik

kapsamında, PDR Uzmanımız Ercan Kapar koordinatörlüğünde Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinin tanıtımları yapıldı. Meslek tanıtım etkinliğine Medicalpark Hastanesinde görev yapan Dr.Özgür İlçi, Diş Hastenesinde görev yapan Dt.Dilek Eren Hürmüz ve Dt.Fatih Işıkoğlu, Başkent Eczanesi uzman eczacı Hasan Sevilmez, Dünya Hastanesinde görev yapan Fizyoterapist Bünyamin Özlük katıldı. Öğrencilerin meraklı sorularına oldukça samimi cevaplar veren uzmanlarımızla keyifli bir sohbet toplantısı gerçekleştirdik. Uzmanlarımız öğrencilerimize meslek seçiminde ekonomik gelirden ziyade mutlu olabilecekleri alanları tercih etmelerini tavsiye ettiler. Tanıtıma katılan uzmanlarımıza öğrencilerimize meslekleri ile ilgili vermiş oldukları değerli bilgilerden ötürü teşekkür ediyoruz.