Lise Yıl Sonu Gösterisi “Kolejliler”

Robot Yapımı, Kodlama,Robotik Kodlama
17 Kasım 2018
İlkokul Öğrencilerimiz Arasında Parkur Yarışması
17 Kasım 2018

Yönetmenliğini Okul PDR Uzmanımız Ercan KAPAR’ın yaptığı, TED Batman Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerimizin oynadığı “Kolejliler” adlı lise yıl sonu gösterimiz sergilendi. 27 Nisan Cuma akşamı 19.30’da Kültür Merkezi Konferans Salonundaki gösteriyi, Batman Valisi Sayın Ahmet DENİZ ve eşi Hanımefendi Sayın Olcay DENİZ Resim Sergimizin açılışıyla başlattı. Resim Öğretmenimiz Fatma ZENGİN ve öğrencilerimizin birbirinden güzel resimlerinin yer aldığı sergi görülmeye değerdi. Gecemize Çaldıkları müziklerle renk katan Müzik Öğretmenlerimiz İrfan AKPINAR ve Hüseyin AKKAYA orkestrasının söylediği şarkılar oldukça keyifliydi. Lise öğrencilerinin yaşadığı eğlenceli bir bilgi yarışmasının canlandırıldığı akabinde halk oyunları gösterilerinin yer aldığı oyunda müzik konseri ile oyun son buldu. Öğrencilerimize yeteneklerini sergileyebilecekleri ortam ve imkan yaratıldığında onların neler başarabileceğini kanıtlayan bu muhteşem gösteriye ilgi oldukça yoğundu. “Kolejliler” adlı oyunumuzda göstermiş oldukları yüksek performanstan ötürü öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Gecemize katılım gösterip bizleri desteklemeye gelen tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.