Okul Aile Birliği Tanışma Yemeği
Okul Aile Birliği Toplantısı
10 Kasım Törenine Katıldık
29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonundan Görüntüler
TED Batman Koleji Okul Aile Birliği Yöentimi Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret etti. Türk Eğitim Derneği Batman Koleji İlkokul Müdürü Neşe Alpaslan, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Meliha Tezdiğ Keser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinem Sevilmez, yapılan çalışmalarla ilgili Aksoy’a bilgi verdi. TED Batman Koleji çalışmaları hakkında yapılan çalışmaları anlamlı bulduğunu ifade eden Başkan Vekili Aksoy, ziyareti gerçekleştiren TED Batman heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. Yapılan ziyaretin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Selçuk Pehlivanoğlu okulumuzu ziyareti ve OA Birliği yöneticileri ile toplantı yapıldı ve birlik tarafından kendilerine plaket takdim edildi.
Öğretmenler günü için gecede tüm öğretmenler adına OAB yöneticileri tarafından müdür beye plaket verildi
TED İlkokul öğrencileri Beşiri merkez hürriyet ilkokulu kütüphanesine Okul Aile Birliğimizinde katkıları ile kitap kampanyası düzenleyerek güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.Kampanya sonunda öğrencilerimiz ve Okul Aile Birliği ile birlikte Hürriyet İlkokulu ve öğrencileri ziyaret ederek kitapları teslim ettiler.Öğrencilerimiz arkadaşlarına ikramda bulundular...Hürriyet İlköğretim ve katkıda bulunan TED Koleji öğrencilerinin sevinci gözlerinden okunuyordu.Duyarlılık gösteren tüm öğrencilerimize ve Okul Aile Birliği başkanımız nezdinde tüm üyelerine teşekkür ediyoruz.