EĞİTİMCİ YAZAR MİSBAH ERATİLLA TED BATMAN PETROL KOLEJİ’NDE

28 Nisan 2021
VALİ ŞAHİN’DEN YKS ÖĞRENCİMİZE ÖDÜL
4 Eylül 2021

TED Batman Petrol Koleji’nde gelenekselleşen kitap tanıtım etkinliğinin bu haftaki konuğu Eğitimci Yazar Misbah ERATİLLA idi. Eratilla öğretmenlik ve idarecilik hayatında edindiği anılarını Kırmızı Kurdelenin Sırrı ve Kayıp Çocuklar adlı kitaplarında topladı. Kitaplarında öğretmenlerin empati kurmasını sağlayan yüzlerce hikaye anlatılmıştır. Son kitabı Kayıp Çocuklar’da meşhur futbolcu Ronaldo’yu anlatan Eratilla iyiliğin bulaşıcı olduğunu vurguluyor.
Koordinatörlüğünü Türkçe öğretmeni Saniye SEVEN’in yaptığı etkinlikte TED Batman Petrol Koleji öğrencileri Evra Bahar ORAK, Jehat ÇELİK, Altan Roni ERİN ve İclal Hacer KAY bu hafta okudukları kitaplarını kısaca arkadaşlarına tanıttılar.
Yazar Misbah ERATİLLA ileri yaşta yazarlığa başlaması ile ilgili bir soruya Tolstoy’un en önemli eseri Diriliş’i 71 yaşında yazdığı şeklinde cevap verdi.