DR.ESEF HAKAN TOYTOK TED BATMAN PETROL KOLEJİNDE

31 Mayıs 2019
ÖĞRETMENLERİMİZ DOĞA VE TARİH ETKİNLİĞİNDE
8 Temmuz 2019

Siirt Üniversitesi öğretim görevlisi Dr. Esef Hakan TOYTOK’ un “Yaşattıklarınla hatırlan öğretmenim” adlı semineri TED Batman Petrol Koleji- Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Akademisi işbirliği ile düzenlenen konferansa ilimizdeki tüm PDR öğretmenleri katıldı. Sıcak geçen konferansta öğrencilerin duygusal zekalarına hitap edilmesi, özgüvenin mutluluk hormonu olan depomin salgısını arttırdığını, eğitim sistemimizin öğrencilerin başarısından çok hafızasını arttırmaya hitap ettiğini söyleyen TOYTOK öğrencilere dokunulması gerektiğini fesleğene dokunmadan koku vermeyeceği örneği ile pekiştirdi. İzleyiciler tarafından çok beğenilen TOYTOK’ a çiçek buketini Hanımefendi Ebru ŞAHİN verdi. Okul Müdürü Hasan ERDAL ”Çocukları çiçek değil böceğe benzetelim” deyiminin eğitim felsefemize çok uyduğunu söylerken Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin ORUN bu etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.