Cumhuriyet Bayramı Görkemli Etkinliklerle Kutlandı

14 Ekim 2019
TED Batman Petrol Koleji Ağaçlandırma Seferberliğinde
12 Kasım 2019

Cumhuriyetimizin kuruluş kurumlarından olan TED Okulları Atatürk’e olan bağlılıklarını coşkuyla haykırdıkar.Bando takımımızın performansından sonra öğrencilerimiz vals gösterisi yaptı, 150 kişilik koronun güzel parçaları İzmir Marşı’nın öğrenci, öğretmen, velilerce söylenmesi ile son buldu.Öğrencilerin güzel şiirleri coşku yarattı.Okul Müdürü Hasan Erdal Cumhuriyetin Duyun-i Umumiye ve kapitülasyonları kaldırdığı, o sıkıntılı günlerde ülkeyi demiryolu ağıyla ördüğü ve 1936 yılında yerli imalat ilk uçağın uçurulduğunu, Cumhuriyeti korumak istiyorsak teknolojiyi üretmemiz gerektiğini söyledi.
Valiliğimizin düzenlediği törenler ve Cumhuriyet Resepsiyonuna TED Batman Koleji geniş bir katılım gösterdi.