BENİM BAŞARI HİKAYEM ADLI ONLİNE ETKİNLİK YAPILDI

21 Aralık 2020
LİSE KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİ
23 Aralık 2020
  • TED Batman Koleji PDR Zümre Başkanı Ercan Kapar’ın moderatörlüğünde okulumuz mezunları ve kolejliler başarı hikayelerini paylaşmak üzere bir araya geldiler. Okulumuz mezunlarından Nurullah Güneş ( Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencisi ) , Nursima Tekin ( Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi ) , Mehmetcan Kaçan ( İTÜ Elektirik Mühendisliği Öğrencisi ) , İlkay Özdemir ( Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi ) , Fırat Özkan ( Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencisi ) lise öğrencilerimizle bir araya gelip YKS sürecindeki deneyimlerini, pandemi sürecini rağmen YKS başarılarını nasıl yakaladıklarını kolejlilerle paylaştılar. Bu değerli paylaşımları için mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.