OKULUMUZUN ETWINNING PROJESİ

4-A SINIFI YIL SONU GÖSTERİSİ
14 Haziran 2025
4-A SINIFI YIL SONU GÖSTERİSİ
14 Haziran 2025

2024-2025 eğitim öğretim yılında, TED Batman Koleji 2-B sınıfı olarak Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğretmen ve öğrencilerle birlikte yürüttüğümüz eTwinning projemizi başarıyla tamamladık. 🎉

“Katla ve Üret: Bir Çarpma Macerası” adını taşıyan projemizde; çarpma işlemi, farklı meslek temalarıyla bütünleştirilerek öğrencilerimize yaratıcı ve eğlenceli yollarla öğretildi. Her hafta mimarlık, aşçılık, yazarlık, moda tasarımcılığı ve daha birçok meslek etrafında şekillenen etkinliklerle öğrencilerimizin hem matematiksel becerileri hem de 21. yüzyıl becerileri gelişti.

Projemiz süresince; Web 2.0 araçları kullanılarak dijital oyunlar, sanal sergiler, hikâye yazma etkinlikleri ve meslek temalı çarpma problemleri oluşturuldu. Öğrencilerimiz kendi üretimlerini Avrupa’daki yaşıtlarıyla paylaşarak iş birliği, dijital okuryazarlık ve yaratıcılık becerilerini geliştirdiler.

Projemizin sonunda elde ettiğimiz başarıdan büyük mutluluk duyuyor, sürece aktif katılım sağlayan öğrencilerimizi ve destek olan velilerimizi gönülden tebrik ediyorum

Proje boyunca gerçekleştirdiğimiz bazı etkinliklerden kareleri aşağıda bulabilirsiniz.

 


Ansolon