45. TÜRKİYE İŞ BANKASI İSTANBUL MARATONU BAĞIŞ TOPLANTISI

13 Mart 2024
BATMAN ÜNİVERSİTESİ NECAT NASIROĞLU PROJE YARIŞMASI
13 Mart 2024

TED Batman Koleji olarak 100. yılda, asırlık Cumhuriyetimize yakışır bir şekilde, 45. Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nda topladığımız bağışlarla 37 öğrenciye burs olanağı sağladık.
Kampanya başlangıcından bu güne kadar her kampanya döneminde okulumuz en çok bağışçı sayısına ulaşan, en çok bağış tutarına ulaşan TED Okulları arasında zirvede yer almıştır.
Bu doğrultuda bu sene okulumuzu temsilen Okul Aile Birliği Başkanımız Afet Al ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Berfin Bilek TED Üsküdar Koleji’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya katılmışlardır.
Toplantıda okulumuzun bağış kampanyalarında TED Okulları içerisindeki başarı öyküsü katılımcılara aktarıldı. Okul aile birliğimize gösterdikleri özveriden ötürü teşekkür ediyoruz.