29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkulu Şekilde Kutlandı

27 Ekim 2018
TED Batman koleji Öğrencileri İstanbul Kültür Gezisinde
30 Ekim 2018

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Anaokulu öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 95. yaşını pasta keserek kutlarken,İlkokul öğrencilerimiz Cumhuriyet Parkurunda kıyasıya bir yarış sergilediler.Lise öğrencilerimiz Streetball turnuvasıyla M. Kemal Atatürk’ün ” Ben sporcunun zeki çevik ahlaklısını severim ” sözünü hayata geçirdiler.Ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ise hazırladıkları programla öğrencilerimize ve ailelerimize unutulmaz anlar yaşattı. Cumhuriyet Bayramı temalı resim sergisi ve öğrencilerimizden oluşan TED Bando gösterisi büyük ilgi görürken korolarda seyircilerinde katılımıyla coşkulu anlar yaşandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize;katılımlarıyla bizi onurlandıran velilerimize teşekkür ederiz.