2. Geleneksel Minik Parmaklar Piyano Festivali
25 Nisan 2019
“KADIN” Konulu Hikaye Yarışmasında Derece Aldık
26 Nisan 2019

TED Ankara Koleji’nde 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 1.TED Okulları münazara Turnuvası’nda 1.gün resmi törenle açılış yapılarak çeyrek ve yarı final maçları düzenlendi.
İlk karşılaşmada gösterdiği başarılı performansıyla göz dolduran TED Batman Koleji Turnuvada 3’lük derecesini aldı.
Turnuvanın son gününde kapanış töreni yapılarak öğrenci ve öğretmenlere belge ve plaketleri takdim edildi.
Okulumuz öğrencileri Mehmet Can KAÇAN, Zelal AKKOYUN, Kaan Berk YÜZER, Mahmut BİLGİR, ve İlknur DURAN ’ ı ve Danışma öğretmenleri T.Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Müzeyyen ASLAN’ı başarılarından ötürü kutluyoruz.
TED Ankara Kolejine de böyle bir etkinlik düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz.