3D Destekli Eğitim

3D Eğitim

TED  Batman Koleji  öğrencilerine sağladığı dünya standartlarındaki eğitimin kalitesini her geçen gün daha da arttırıyor. En son ve en etkili eğitim trendlerini yakından takip edip öğrencilerine sunan TED Batman  Koleji, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya ve matematik derslerini, 3D sinema teknolojisi kullanılarak hazırlanan görüntülerle öğrencilerine öğretiyor. Eğitim, eğlence ve heyecanın yer aldığı İngilizce ve Türkçe içerikli eğitim sisteminin, öğrencilerin öğrenme potansiyellerini ve performanslarını en üst seviyeye çıkarması amaçlanıyor.

Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla yaptığı işbirlikleri ile dikkat çeken TED Batman Koleji, yurtdışında sayılı eğitim kurumunda kullanılan 3 boyutlu eğitimi, bu konuda dünyanın lider kurumu Designmate firmasının Türkiye distribütörü Okulda 3D ile yaptığı işbirliği neticesinde öğrencileriyle buluşturdu. Öğrenciler, bir yandan birbirinden ilginç animasyonlu görüntülerle eğlenirken bir yandan da konuları farklı bir deneyim yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Neden 3D Eğitim?

Yaratıcı fikirler her gün hayatımızı değiştiriyor. Şimdi artık öğrenciler fizik , kimya , biyoloji , coğrafya ve matematiği 3D sinema teknolojisi ile öğreniyor. Teknoloji de ki son gelişmeler ve eğitim yazılımlarının da bu konuya eğilmesi ile artık bu mümkün. Peki 3D eğitim bize neler sunuyor

Derse olan ilginin artması

Yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde 3D eğitim ile derse olan ilginin %60 seviyesinde arttığı ve 3D derslerin öğrencilerin %99 u tarafından ilgi ile tüm ders boyunca izlendiği ortaya çıkmıştır. Yeniliklere bizden önce ayak uyduran çocuklarımız için bile ilginç olan bu ders deneyimi herkesin bir anda 3D eğitim animasyonlarına odaklanmasıyla derse olan ilgi şaşırtıcı biçimde artıyor.

Heyecan ve motivasyonun artması

3D sinema teknolojisini kullanarak yapılan eğitim içerikleri sayesinde eğlenerek öğrenmenin keyfi yaşanıyor. Güneş sistemini gezegenlerin üstünüze geldiği , solunum sistemini ise oksijenlerin sizin üzerinizden geçerek akciğere girdiği farklı bir eğitim sistemde öğrencilerimizin motivasyonu en üst seviyede olmaktadır

Görsel animasyonlarla derslerin çok daha rahat anlaşılması

3 boyutlu olarak gördüğümüz adeta içinde yaşadığımız konuların daha kalıcı olması

Manyetik alanda 3 boyutlu olan yükün hareketini veya kimyada sigma ve pi bağlarını 3 boyutlu olarak görmek varken neden hala 2 boyutlusunu çizip de bunu öğrencinin hayal etmesi gereksin ki ? DNA ların sınıfın ortasında kurulduğu , kemiklerin üstümüze geldiği dersler hiçbir zaman unutulmayacak.

TED Batman Koleji’ nde her ders yeni bir macera ...