Ön Kayıt

2017 - 2018 Akademik Yılı Ön Kayıt Duyurusu

Anaokulu Küçük Yaş Grubu’na, 2013 doğumlu öğrenciler alınacaktır.

•   Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 488 215 15 12 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
•   Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
•   Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
•   Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen sayfa altındaki butona tıklayınız.

Anaokulu Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2012 doğumlu öğrenciler alınacaktır.

• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.

İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.

•   Ön kaydın ardından, öğrenci, PDR uzmanlarımızca öğrenci tanıma ve mülakat uygulanmak üzere başvuru sırasına göre davet edililir.

İlkokul 2, 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

•   Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 488 215 15 12 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
•   Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, ön kayıt başvuru sırasına göre, mülakata davet edilecektir.

İlkokul 4 ve Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

•   Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler “Okula Kabul Sınavı”na katılacaktır. 26 Mart 2017 Pazar saat 10.00’da yapılacak Okula Kabul Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR uzmanlarınca mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Kabul Sınavı"nı iptal edebilir.
•   Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.

9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 488 215 15 12 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

•  9. sınıflarımıza iki yöntemle öğrenci kabul edilecektir:
•  26 Mart 2017 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak Lise Kabul Sınavı’nda barajı geçen öğrenciler puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
•  TEOG Sınavı sonuçlarına göre de lisemize kayıt yapılmaktadır. TEOG Yerleştirmeye Esas Puanı (YEP) 400’ü aşan öğrenciler PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
•  Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
•  Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen sayfa altındaki butona tıklayınız.

Lise 10 ve 11. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.

•   Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler, İngilizce sorularının da yer aldığı “Okula Kabul Sınavı”na katılacaktır. Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır. 26 Mart 2017 Pazar saat 10.00’da yapılacak Okula Kabul Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Kabul Sınavı"nı iptal edebilir.

Ön Kayıt Başvuru Sayfası