Yemek Menüsü

YEMEKHANE

Anaokulu yemekhanemiz çocukların yaş düzeylerine uygun mobilya ve aksesuarlarla düzenlenmiştir. Anaokulu yemekhanemiz sadece anaokulu öğrencilerine tahsis edilmiştir. Öğrencilerimiz tüm öğünlerini anaokulu yemekhanesinde yerler.

Sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından oluşan anaokulu yemek programımızda menüler çocukların öğünlük ihtiyacı olan yağ, karbonhidrat, protein gibi tüm besin ögeleri göz önüne alınarak  özel olarak belirlenmekte ve öğrencilerimizin yaş gruplarına uygun miktarda, sağlıklı biçimde beslenmeleri sağlanmaktadır.

Öğrenciler yemeklerini öğretmenlerinin gözetiminde yerken öğrencilerin temel ve doğru beslenme alışkanlıklarını da kazanmaları amaçlanmaktadır. Müziğin insan üzerindeki etkileri üzerinden hareketle özellikle yeme problemi olan öğrencilerin farkında olmadan yemelerini ve yemeğini yerken eğlenceli zaman geçirmeleri adına Anaokulu  yemekhanemizde  bazen okulda öğrendikleri İngilizce  şarkılar veya müzik dersinde öğrendikleri  Türkçe müzikler  eşliğinde yemek yerler.